ONS BEDRIJF

Forswerk initieert, ontwerpt en ontwikkelt festivalobjecten die de feestvreugde op jouw evenement een flinke boost geven.
Forswerk prikkelt het publiek. Het springt in het oog en nodigt uit tot aanraken, opklimmen, inpluggen. Het zorgt ervoor dat mensen naar elkaar toetrekken en activeert de behoefte aan spel, beweging, ontmoeting en plezier.

Opvallende maatvoering, robuuste vormen en eerlijke materialen, dat is Forswerk. Het wordt ingezet bij brandactivatie, vormt een extra service voor het publiek en geeft een festival smoel. De oversized picknicktafels op The Flying Dutch 2016 werden meteen gebombardeerd klimobject, tribune, meetingpoint en decor voor een fotoshoot. Onze PowerTower, een collectief zitmeubel mét wifi en oplaadpunt voor mobiele telefoons, was een hit op Paaspop 2017. En onze grote vuurschalen deden het afgelopen zomer lekker op Het Nest Festival en sinds kort ook bij de Bossche Brouwers aan de Vaart op de Tramkade.

Yep, ook buiten het festivalterrein kom je Forswerk tegen. Op de camping, in de openbare ruimte, in kantine, op terras of kantoortuin. Forswerk werkt overal, zonder gebruiksaanwijzing.